Home / Zanimljivosti / NJEGOVE RIJEČI SU ŠOKIRALE SVE: BLISKI PRIJATELJ OTKRIO DETALJE O STANJU MIHAELA ŠUMAHERA OVOME SE NIKO NIJE NADAO

NJEGOVE RIJEČI SU ŠOKIRALE SVE: BLISKI PRIJATELJ OTKRIO DETALJE O STANJU MIHAELA ŠUMAHERA OVOME SE NIKO NIJE NADAO

Mihael Šumaher (Michael Schumacher), sedmostruki šampion Formule 1, doživio je nesreću na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine.

Njemački vozač je u narednih šest mjeseci stavljen u vještački indukovanu komu, prije nego što je prebačen na odjeljenje za rehabilitaciju, kada je u junu 2014. godine povratio svijest.

Otada se malo zna o njegovom zdravstvenom starnju. Porodica bivšeg vozača Ferarija je rijetko pričala o stanju Šumahera od nesreće.

Skoro četiri godine od nesreće, blizak prijatelj porodice je za njemačke medije rekao da su oni i dalje optimisti povodom njegovog oporavka.

Prijatelj porodice Šumaher je za njemačke novine Bunte izjavio:

“Korina i djeca se i dalje vjeruju u čudo”.

Prijatelj tvrdi da oporavak Šumahera ide u dobrom smjeru, a da je za to zaslužno to što je Nijemac fizički i psihički bio veoma jak.

– Njegov oporavak ide u dobrom pravcu, s obzirom na sve okolnosti. Njegova atletska građa i psiha veoma mu pomažu u tome – rekao je neimenovani prijatelj Šumahera.

dzeger

Check Also

Majka je htela da je proda kao zamorče u nauci. Dve godine kasnije, ostaćete bez reči kad vidite!

Život nije fer, kažu! U slučaju male Nike, to je i te kako tačno… Nika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *