Home / Showbizz / SNALAZI SE: Od grada je uzela preko osamnaest hiljada € socijalne pomoći, a zapravo radi kao striptizeta i po*no glumica

SNALAZI SE: Od grada je uzela preko osamnaest hiljada € socijalne pomoći, a zapravo radi kao striptizeta i po*no glumica

Hana Panejajds, žena iz mesta pored Londona prevarila je grad za 22.000 funti (18.400 evra) pretvarajući se da je nezaposlena. Hana je lažirala je podatke i od gradskih vlasti godinama primala finansijsku pomoć tvrdeći da je samohrana majka bez posla.

Istovremeno noću radila kao striptizeta za šta je dobijala i po 150 funti, a glumila je i u nekim po*nografskim filmovima. Gradske vlasti oštetila je za 22.000 funti sve dok nisu primili dojavu o njezoj zaradi u godini dana pa su počeli istraživati kako živi.

 

Priznala je da je radila za industriju za odrasle, kompaniju “Adult Work”, preko kojih je zarađivala i 100 funti dnevno. Britanski mediji otkrivaju da se u po*nografiji služila imenom Delta Vajt i da je glumila u nizu filmova.

Na sudski se poziv nije odazvala i u odsutnosti je prošle nedelje proglašena krivom za prevaru i kažnjena sa 440 funti kazne. Osim toga, mora vratiti i celi iznos koji je prevarom dobila od grada.

(Kurir)

dzeger

Check Also

Glumica pokazala gr*di uživo u prenosu, pa se posle izvinjavala

Argentinska glumica uživo na Fejsbuku je davala intervju kada joj se podigao topić, te je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *